Порошенко звернувся до ОПЗЖ: Крим анексував Путін, а він «самі знаєте хто» (відео)

Експрезидент України та Глава фракції «Європейська солідарність» Петро Порошенко звинуватив нардепів від фракції ОПЗЖ в поширенні на території України російської пропаганди.

Про це йдеться у Телеграм-каналі Петра Порошенка, передають Вчасні Новини.

Подробиці. П’ятий президент України прокоментував слова нардепа від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Нестора Шуфрича про Крим. Він підкреслив, що єдиним і головним винуватцем окупації півострова та агресії на Донбасі є президент РФ Володимир Путін.

«Незважаючи на те, що в мене інавгурація була в червні, коли вже декілька місяців тривала російська анексія і окупація, досі “ОПЗЖ” не можуть розібратися, хто ж винен в анексії та агресії. Ми від імені всього залу інформуємо вас, що прізвище цієї людини – це Путін. Той, хто подав своїй Раді Федерації закон про право використання російських військ за кордоном. Той, хто ввів війська. Той, хто вбивав кримських татар і українських патріотів. Той, хто захоплював і кидав їх у тюрми, і Ахтем Чийгоз може яскраво вам це розповісти», – зазначив Петро Порошенко.

Крім того, він наголосив, що після блокування трьох телеканалів, які належать нардепові Тарасу Козаку з групи кума Путіна Віктора Медведчука представники «ОПЗЖ» втратили можливість поширювати в Україні тези російської пропаганди.

«Хочу наголосити, що за часів Порошенка ви спробували купити ці канали за кілька тижнів до завершення моєї каденції. Тоді ви лише хвалили й «топили» за Зеленського. А зараз, коли вас позбавили права обдурювати українських людей, весь цей зал підтримує це рішення», –резюмував Петро Порошенко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.