Генпродюсер «112 Україна» зняв свою кандидатуру з виборів на Донбасі

Генпродюсер заблокованого телеканалу «112 Україна» Артем Марчевський заявив про зняття своєї кандидатури від партії ОПЗЖ з виборів до Верховної Ради в окрузі №50 на Донеччині.

Про це Марчевський повідомив у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Генпродюсер заблокованого телеканалу «112 Україна» Артем Марчевський балотувався від «Опозиційною платформи – За життя».

«Мені довелося перервати роботу на окрузі і екстрено повернутися до Києва. У моїх батьків підтвердився COVID-19 і, на жаль, у зв’язку з рядом хронічних захворювань, протікає він в дуже важкій формі», – повідомив він.

Марчевський пояснив, що боротьба «на відстані – це не чесно по відношенню до людей».

«Як син, сьогодні повинен бути поруч з мамою і татом, їх здоров’я зараз важливіше політичної боротьби. Як чоловік – я не маю права цю політичну боротьбу продовжувати« на відстані », це не чесно по відношенню до людей», – написав він.

Нагадаємо. Вибори проходитимуть 28 березня. Центральна виборча комісія зареєструвала 19 кандидатів по округу №50 в Донецькій області на проміжні вибори народних депутатів України. До складу округу входять міста Добропілля, Мірноград і Покровск, а також Добропільський район.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.