Аваков звернувся до добровольців: «Скажений собака знову біля наших воріт»

У разі вторгнення Росії до України ветерани та резервісти повинні бути готовими до мобілізації.

Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Очільник МВС звернувся із закликом до бійців, які на початку війни на Донбасі воювали в складі добровольчих батальйонів.

«Путінський режим знову накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією. Скажений собака знову біля наших воріт. Нам не звикати – ми на своїй землі й будемо захищатися», – зазначив Аваков.

Він зазначив, що сьогодні вкрай важливо відповісти на загрозу концентрацією всіх патріотичних сил України навколо спільної мети – дати відсіч можливим провокаціям і агресії.

«Консолідовані сили державників і цивільних патріотів-ветеранів – регулярні сили ЗСУ, МВС та резервісти повинні, об’єднавшись, стати на захист своєї країни. Так було у 2014, так буде й зараз, якщо доведеться», – підкреслив Аваков.

Крім того, глава МВС нагадав, що днями буде сьома річниця створення в Україні перших добровольчих батальйонів.

«Тоді в нас було лише 10% військового досвіду, але 90% сили духу. І разом із силами ЗСУ ми змогли зупинити окупантів», – сказав Аваков.

І додав, що з урахуванням нарощування сил Російської Федерації біля українських кордонів треба готуватися до захисту України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.