За уточненими даними, дві людини загинули та 18 поранені внаслідок ворожого ракетного удару по Харкову

Слідчі СВ УСБУ в Харківській області під процесуальним керівництвом облпрокуратури розпочали досудове розслідування ракетного удару, завданого ЗС РФ по Харкову в суботу, внаслідок якого загинули та були поранені мирні жителі.

“За даними слідства, 16 квітня 2022 року, близько 11:45, російські військовослужбовці, використовуючи крилату ракету великої дальності “Калібр”, обстріляли Слобідський і Основ’янський райони Харкова. Внаслідок обстрілу загинули двоє мирних жителів, ще 18 дістали поранень. Також пошкоджено і зруйновано житлові будинки, автомобілі, ринок і магазини”, – повідомляє пресслужба Харківської облпрокуратури.

За уточненими даними, дві людини загинули та 18 поранені внаслідок ворожого ракетного удару по ХарковуКримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.438 (порушення законів і звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством) КК України.

Як повідомлялося, раніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок ракетного удару, завданого ЗС РФ по місту в суботу, загинула одна людина, поранені 18.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.