Президент України був нагороджений Гербом Таллінна

Президент України Володимир Зеленський отримав нагороду – Герб Таллінна, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

“Президент України Володимир Зеленський отримав Герб Таллінна – нагороду, яку вручають на знак особливої поваги. Рішення про нагородження Глави Української держави міськрада Таллінна ухвалила 5 травня”, – йдеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі в неділю.

Зазначається, що “нагороду для Володимира Зеленського мер Таллінна Євген Осиновський передав першому заступнику Голови Верховної Ради України Олександру Корнієнку, який перебуває з візитом в Естонії”.

Осиновський наголосив, що ця нагорода “демонструє солідарність Таллінна та його мешканців із народом України та його підтримку у героїчній боротьбі з російською агресією”.

“У Європі в 21-му столітті немає місця насильницькій зміні кордонів, вбивству людей та бомбардуванню міст. Я переконаний, що ми виграємо цю війну. Бажаю вашому президенту та вашому народу успіхів у цій війні, що важливо для всього світу. Упевнений, що Естонія, наш народ і Таллінн потужно стоять із вами у цій війні. Слава Україні!” – підсумував Осиновський.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.