Арестович написав заяву про звільнення: «Подивимось, що буде цього разу»

Олексій Арестович написав заяву про звільнення за власним бажанням з посади радника Офісу Президента (поза штатом).

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, значить, у відставку», – зазначив Арестович.

Він опублікував фото відповідної заяви, написаної на ім’я керівника ОП Андрія Єрмака 17 січня 2023 року.

Арестович написав заяву про звільнення: «Подивимось, що буде цього разу»

У чому ж насправді цей приклад?

Спочатку Арестович в ефрі з Фейгіним впевнено заявив, що ракету у Дніпрі ніби збили українські сили ППО і, впавши на будинок, вона вибухнула. За його словами, він спирався на слова свого товарища «фахівця з роботи ППО», який тієї миті йшов повз будинок і ніби «почув два вибухи».

Потім, коли Арестовичу почало прилітати за те, що він спрацював на користь російських пропагандистів, які цитували цілого радника ОП, він вибачився. Згодом забрав вибачення, бо переслухав той ефір і дуже тішився, що на якійсь там мілісекунді сказав, що збиття ракети українськими силами ППО – це одна з версій.

Згодом Арестович знов вибачився. Цього разу вже «щиро», як він сам запевняв. І, о диво, взяв відповідальність за те, що сам бовкнув, на себе, не перекладаючи її на поганих глядачів, які щось не так почули. Бо так Арестович виправдовував себе, коли забрав вибачення.

І от нарешті, коли народні депутати почали збирати підписи під зверненням до глави ОП Андрія Єрмака з проханням звільнити Арестовича, він зробив хід на випередження і нарешті написав заяву.

Ось такий «прімєр цивілізованного повєдєния» від коуча Арестовича.

Але на цьому він не зупинився:

Арестович написав заяву про звільнення: «Подивимось, що буде цього разу»

Далі буде…

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.