Депутат від ОПЗЖ оголосив, що готовий зустрічати Путіна

Кива заявив, що не втік з України, а просто вирішує за кордоном «свої питання»

Одіозний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива заявив, що поїхав з України не тому, що боїться вторгнення. За словами нардепа, він змушений був покинути Київ, бо влада Зеленського намагається його заарештувати. Про це Кива розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Та якби Путін справді зібрався заходити, я б його точно зустрічав!», – написав Кива.

Нардеп також заявив, що за кордоном просто «вирішує свої питання».

«Мене влада Зеленського намагається заарештувати, заткнути рота, знищити як вороже налаштованого щодо неї політика і противника – для мене це зараз справді проблема. Щодо мене ведуться системні провокації, свідками яких усі були, йде кримінальне переслідування і мені потрібно в цій ситуації просто не стати легкою для влади здобиччю. Тому мені довелося ще 30 січня виїхати з України, а Іспанія – це просто транзитна держава», – повідомив депутат.

Кива також додав, що у потрібний момент буде «на своєму місці».

Як відомо, наразі Ілля Кива виїхав до Іспанії на тлі загрози нового нападу Росії. Ба більше, він заявив, що не повертатиметься, щоб не воювати.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.