Байден назвав Путіна вбивцею і пообіцяв, що він заплатить за втручання у вибори

Байден пригрозив Путіну наслідками на тлі звіту розвідки США про втручання у вибори президента: «Будьте готові».

Про це президент США Джо Байден заявив в інтерв’ю ABC News, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Джо Байден заявив, що Путін заплатить за втручання Росії в американські вибори. Він пригрозив наслідками президенту РФ на тлі звіту розвідки США, у якому йдеться про причетність російського президента до масштабної кампанії з очорнення Байдена перед виборами. І зазначив, що вже попередив Путіна про наслідки в ході телефонної розмови.

«Він заплатить ціну. Ми довго розмовляли… я знаю його відносно добре. І розмова почалася з того, що я сказав: «Я знаю вас, і ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то будьте готові», – зазначив президент США.

Читайте також: Розвідка США: Путін міг керувати Деркачем

Крім того, ствердно відповів на питання журналіста Джорджа Стефанопулоса про те, оскільки Байден добре знає Путіна, чи думає той, що російський президент є вбивцею.

«Ммм, так», – сказав Байден.

Водночас президент США зазначив, що не має наміру згортати співпрацю з Путіним в тих сферах, де проходить «спільна робота в наших спільних інтересах».

Читайте також: Кулеба розповів про «чергове гучне фіаско РФ»

Нагадаємо. Вчора, 16 березня, американська розвідка оприлюднила звіт про те, що Росія намагалася дискредитувати Байдена з залученням українських політиків.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.