Єрмак поставив Джемілєву умову прискорення вирішення проблем кримських татар: повинен вийти з «ЄС»

Глава Офісу президента Андрій Єрмак поставив народному депутату від «Європейської Солідарності», лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву умову – як тільки він вийде з партії Порошенка – питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше.

Про це написав журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. За його словами, Мустафа Джемілєв розповів про вимогу Єрмака в ефірі телеканалу ATR.

«Гордість України – лідер кримського народу, легендарний борець за права людини в СРСР дисидент Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR розповів про те, що Андрій Єрмак поставив йому умову. Як тільки Мустафа-ага вийде з партії Порошенка – питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше», – зазначив Муждабаєв.

Він додав, що «чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади».

«Чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади. Адже фактично – це не тільки аморальна поведінка, а й діяльність в інтересах ворога на державній службі. Люди, здатні на таке, здатні на все. Не дарма глава Меджлісу Рефат Чубаров, який був на тій зустрічі з Єрмаком, порівняв його слова зі словами Льовочкіна, який свого часу ставив аналогічні неприйнятні умови для Мустафи Джемілєва», – написав він.

Крім того, Айдер Муждабаєв додав, що «тут не треба бути комісаром Мегре, щоб провести конспірологічний ланцюжок на тему «Хто віддав негласний наказ не давати ATR закладені йому в бюджеті України мінімально необхідні для продовження вішання на Крим гроші?».

Він наголосив, що Джемілев – «історична особистість, що пройшла не коридори ОП, а радянські табори».

«Ми – ВСІ – на принизливі умови ні перед окупантами, ні перед колаборантами, ні перед ким НІКОЛИ не йшли, не йдемо і не підемо. Радимо тим, хто намагається говорити з нами як з «нижчими»: по собі про нас не судіть», – написав Муждабаєв.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.