Намагався зобразити «Примарного Вершника»: ОТУ «Північ» розповіли про загибель бойовика

За даними ОТУ «Північ» загинув найманець російсько-окупаційних військ, який був у стані алкогольного сп’яніння. Окупанти намагаються звинуватити ЗСУ.

Про це йдеться на сторінці оперативно-тактичного угруповання «Північ» у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Зазначається, що частини та підрозділи ОТУ «Північ» продовжують дотримуватись режиму припинення вогню та стримувати агресора.

«Водночас, за даними розвідки стало відомо, що 16 квітня поблизу населеного пункту Золоте-5, що знаходиться на тимчасово окупованій території, ввівши себе у стан сильного алкогольного сп’яніння  та намагаючись зобразити із себе «Примарного Вершника», скоїв ДТП та загинув найманець російсько-окупаційних військ. На щастя жертв серед цивільного населення немає», – йдеться в повідомленні.

При цьому вказується, що командування російсько-окупаційних військ вчергове намагається приховати низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв «воїнами» НЗФ. Тож знову є спроби звинуватити ЗСУ «видаючи вказаний випадок за бойові втрати та порушення режиму припинення вогню зі сторони Збройних Сил України».

«Збройні Сили України продовжують вести боротьбу за територіальну цілісність та незалежність України наближаючи Перемогу. Слава Україні!!!», – додали в ОТУ «Північ».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.