Кличко: Обіцяні світовими лідерами "тяжкі наслідки" за дії Росії в Україні вже мають настати

Мер Києва Віталій Кличко закликав лідерів держав-партнерів до більш потужної підтримки України, а також до запровадження обіцяних світовими лідерами “тяжких наслідків” для Росії за її дії.

“І я, і мій брат Володимир продовжуємо спілкуватися з іноземними ЗМІ. Є дуже багато запитів. І даємо по кілька інтерв’ю та включень наживо щодня. Ми використовуємо всі можливості, щоб донести до світу правду про те, що відбувається сьогодні в Україні, як Росія знищує нашу державу та вбиває мирних українців. Залучаємо необхідну допомогу та підтримку”, – повідомив мер української столиці в ефірі CNN, відео інтерв’ю якого оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці.

Кличко нагадав світовим лідерам про їхні обіцянки щодо відповідальності Росії за її дії в Україні.

“Війна з Росією – це битва між добром і злом. Скільки ще спостерігатиме світ? Напередодні широкомасштабного російського вторгнення в Україну світові лідери обіцяли РФ “тяжкі наслідки” за такі дії. Після геноциду, який улаштували російські орки в Бучі, Ірпені, Гостомелі , Бородянці та який вони продовжують чинити на тимчасово окупованих територіях, після буквального знищення багатьох українських міст і селищ, “тяжкі наслідки” вже мають настати”, – заявив Кличко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.