Єрмак обговорив із зовнішньополітичним радником президента Польщі посилення взаємодії у сфері безпеки та економічну підтримку України

Глава Офісу президента України обговорив із державним секретарем, керівником Бюро міжнародної політики Канцелярії президента Польщі Якубом Кумохом посилення взаємодії у сфері безпеки та економічну підтримку України.

“Маємо розбудовувати з партнерами оборонні союзи, що стануть запорукою безпеки нашої держави у майбутньому”, – написав Єрмак у телеграмі.

Він також запропонував польській стороні взяти активну участь у відновленні населених пунктів та об’єктів інфраструктури у тих українських регіонах, які зазнали значних руйнувань.

Окрім того, за словами глави ОП, наразі із Польщею відбувається активна робота з вибудовування нових логістичних маршрутів, прискорення процедур з оформлення вантажів та збільшення пропускної спроможності на загальному кордоні.

На завершення Єрмак подякував полякам за безпрецедентну підтримку України з першої години повномасштабного вторгнення Росії та лідерство у питанні членства України в ЄС.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.