Окупанти вигадали нову «страшилку», щоб люди не виїжджали з ОРДО

Сьогодні, 16 січня, так звана «народна міліція ДНР» розродилася новими фейками на адресу українських правоохоронців та ситуації на КПВВ.

Відповідна заява була розміщена «управлінням народної міліції ДНР», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Окупанти ОРДО стверджують, буцімто при проїзді контрольного пункту в’їзду та виїзду «Оленівка — Новотроїцьке» людей вербують до СБУ, більш того – «вербують усіх підряд».

«Більшість випадків, зі слів мешканців, відбувається при переході пункту пропуску «Оленівка», де після перетину КПВВ співробітники СБУ зупиняють громадян під приводом перевірки документів і під тиском змушують передавати дані про важливі об’єкти на території республіки. У разі відмови від співпраці — обіцяють створити серйозні проблеми їх родичам, які проживають на підконтрольній Україні території», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. Перед цим так званий «офіційний представник народної міліції ЛНР» Яків заявив, що підрозділи ЗСУ нібито «готують диверсійні групи для виведення з ладу найбільш важливих об’єктів життєзабезпечення Донбасу».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.