Відтепер укласти контракт з «Нафтогазом» можна в Ощадбанку: деталі

Від сьогоднішнього дня, 18 січня, у державному Ощадбанку є можливість укласти контракт з ТОВ «ГПК «Нафтогаз».

Про це повідомила пресслужба банку, передають Вчасні Новини.

Подробиці. ТОВ «ГПК «Нафтогаз» домовилося з державним Ощадбанком (Київ) про укладення з 18 січня контрактів на постачання газу побутовим споживачам (населенню) через відділення фінустанови.

«Для цього (подання заяви – ІФ) потрібно відвідати одне з відділень Ощадбанку з необхідним пакетом документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також ЕІC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта)», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після опрацювання заявки клієнт протягом п’яти-семи робочих днів отримає інформацію від НАК «Нафтогаз України» про успішний перехід і подальші інструкції.

Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua, обравши розділ «Перевірити статус заявки» та ввівши у відповідному полі свій ЕІC-код.

Читайте також: Уряд ухвалив рішення щодо граничної ціни на газ

В Ощадбанку заявляють, що  подати заявку може будь-який споживач, а не тільки його клієнт.

Перехід до нового постачальника відбувається автоматично, інформувати попередню газову компанію про підключення до нового постачальника і замінювати труби в разі зміни постачальника не потрібно. Відразу після завершення переходу клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника.

Водночас уточнюється, що газопостачання під час або після зміни компанії в клієнта не припиняється.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.