Генштаб ЗСУ вимагає перенести із 23 лютого презентацію присвячених армії поштових марок

У Генеральному штабі Збройних сил України висловили рішучий протест проти обрання «Укрпоштою» 23 лютого датою презентації поштових марок під назвою «Збройні сили України. Сухопутні війська».

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. 17 лютого Укрпошта заявила про введення в обіг поштових марок «Збройні сили України. Сухопутні війська» із тиражем маркового аркуша 20 тис. примірників з 23 лютого.

Генштаб ЗСУ вимагає перенести із 23 лютого презентацію присвячених армії поштових марок

У Генштабі заявляє, що дата презентації цього випуску марок не була погоджена з керівництвом Збройних сил України.

«Збройні сили України висловлюють рішучий протест проти обрання «Укрпоштою» дати 23 лютого для презентації і першого погашення поштових марок під назвою «Збройні сили України. Сухопутні війська». 23 лютого держава-агресор РФ, яка веде війну проти України, відзначає день захисника Вітчизни і день військової слави Росії. Тому ця дата є неприпустимою для промоції Збройних сил України та їх найбільш чисельного виду – Сухопутних військ», – йдеться у повідомленні.

Генштаб ЗСУ звернувся до Укрпошти з вимогою відтермінувати дату презентації та першого погашення марок, які присвячені армії. Перше погашення поштових марок зазначеної серії у генштабі пропонують приурочити до Дня українського добровольця – 14 березня.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.