«Прямий» змінив власника: Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича (відео)

«Прямий» змінив власника – кінцевим бенефіціарним власником «Прямого» каналу стала структура, яка на 100 %  належить Порошенку. Можна «на РНБО запровадити санкції проти «терориста».

Про це йдеться у Телеграм-каналі та у Фейсбуці глави фракції «Європейська Солідарність» Петра Порошенка, передають Вчасні Новини.

Подробиці. П’ятий президент України Петро Порошенко заявив про зміни в державному реєстрі, зазначивши, що відтепер кінцевим бенефіціарним власником «Прямого» каналу стала «Prime Assets Capital».

«Дві години тому в державному реєстрі кінцевим бенефіціарним власником «Прямого» стала «Prime Assets Capital» – структура, яка на 100 відсотків належить Порошенку Петру Олексійовичу. Тож Володимире Олександровичу,  завтра на РНБО ви можете запровадити санкції проти «терориста» Порошенка!», – сказав він.

І додав, що краще не намагатися робити те, що свого часу хотів зробити експрезидент-втікач Віктор Янукович.

«Я дуже раджу вам уважно подивитися, чим закінчив Янукович, який так намагався закрити 5 канал. Ретельно по днях відслідкуйте. Підкажу: закінчив він погано», – підкреслив п’ятий президент України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.