В Укрпошті перенесуть презентацію марок з 23 лютого, але є питання з 8 березня

За словами директора Укрпошти, презентація нових марок Укрпошти, присвячених армії, була запланована на 23 лютого щоб нагадати всім про ЗСУ і «потролліть» Росію. На черзі 8 березня, адже саме цього дня Укрпошта планує презентувати марки, присвячені жінкам.

Про це написав директор Укрпошти Ігор Смілянський у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Директор Укрпошти впевнений, що в інший день, а не 23 лютого, ніхто б запуск таких марок не помітив і не привернув би ніякої уваги. Тож «тролінг» вдався, але не всі його зрозуміли.

Він також запропонував голосування щодо дати презентації. Проте воно показало, що «думки розділились» і він «врахував» позицію Генштабу ЗСУ.

«Ну що – голосування довело, що думки українців розділились. Моя залишилась тою, якою була. Але, враховуючи позицію Генерального Штабу ЗСУ, ми домовились Ruslan Miroshnichenko перенести випуск марки попередньо на 14 березня – Дня добровольця», – написав Смілянський.

Крім того, він звернувся до користувачів мережі, заявивши, що кожна людина має право на свою думку в демократичній країні. І додав, що якщо б хтось «бажав принизити армію», то не випускав би присвячену армії марку і не платив би податки «на її утримання та розвиток».

«Зрада привертає увагу – перемога ні. Жоден з тих, хто сьогодні висловився (визверився) на фейсбуці з цього приводу не помітили а ні перемоги нашої марки «Слава Україні» на міжнародній виставці в Мадриді (на фейсбуці 342 лайка – пост Гайдукевича про зраду  1000+), а ні марки «Орден Героїв Небесної Сотні» яка випускається завтра. Ну це так, для порівняння саме яку Україну ми намагаємось будувати і що помічають «патріоти», – написав він.

Смілянський висловив впевненість, що ця марка «отримає все ж таки увагу, яку заслуговують наші військові». І запропонував нову дискусію українцям.

«Ми плануємо випуск марок із зображенням творів українських митців, який присвячуємо жінкам. Заплановано це  на 8 березня. Як мені щойно повідомили, це свято теж святкується в Росії (як доречи й Новий Рік). Тож можна починати дискутувати на цю тему теж», – додав директор Укрпошти.

Нагадаємо. У Генеральному штабі Збройних сил України висловили рішучий протест проти обрання «Укрпоштою» 23 лютого датою презентації поштових марок під назвою «Збройні сили України. Сухопутні війська».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.