Є велика ймовірність здійснення проросійськими бойовиками терористичних актів: СБУ та командувач ООС звернулися до нації

СБУ та командувач ООС оприлюднили термінові заяви щодо подій на Донбасі

Сьогоднішні події на тимчасово окупованій території України є черговим витком гібридної війни проти нашої держави. Весь світ бачить, що заради досягнення своїх інтересів терористи, керовані країною-агресором, здатні піти на будь-які провокації, аби вкотре безпідставно звинуватити Україну в загостренні ситуації. Про йдеться у зверненні Служби безпеки України.

«Офіційно повідомляємо: заяви проросійських терористів про нібито плани українських військових розпочати наступальну операцію на тимчасово окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях є суцільним фейком, інструментом для дестабілізації та не відповідають дійсності.

Наголошуємо – в ескалації конфлікту зацікавлена виключно країна-агресор та керівники псевдореспублік.

Розуміючи всі загрози, які стоять перед нашою державою, співробітники СБУ несуть службу в посиленому режимі, аби не допустити подальших провокацій, вчинення терористичних актів, диверсій та інших спроб розхитати ситуацію зсередини.

Служба безпеки України разом з іншими органами влади готова вчасно реагувати на будь-які сценарії дестабілізації», – йдеться в повідомленні. СБУ закликає співвітчизників як у мирних містах та селах, так і на окупованій території України зберігайте спокій та не піддаватися паніці та жодним провокаціям!

Також зі зверненням виступив командувача Об’єднаних сил Олександр Павлюк.

Павлюк повідомив, що пори постійні провокації, жоден український боєприпас за два дні провокацій не впав на цивільну структуру. Українські військові не стріляють по мирних людях. Водночас проросійські бойовики здійснюють скупчення жінок та дітей і ймовірно, планують терористичні акти.

Новина оновлюється…

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.