Дубінський: Офіс президента причетний до оприлюднення плівок Деркача

За словами виключеного з партії «Слуга народу» депутата Верховної Ради Олександра Дубінського, в ОП від нього вимагали участі у пресконференції.

Відповідну заяву Дубінський опублікував у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Нардеп стверджує, що до оприлюднення депутатом Верховної Ради Андрієм Деркачем так званих «плівок Порошенка – Байдена» причетний офіс Зеленського.

«Саме Офіс президента Зеленського вимагав від мене участі в створенні слідчої комісії Верховної Ради за темою «плівок Порошенка – Байдена». І саме Офіс президента вимагав від мене участі в тій пресконференції, де Деркач опублікував відповідні плівки. Так от, спеціально для аферистів і шахраїв із вулиці Банкової нагадую, що я тоді від участі в цій афері відмовився. І тоді створювати слідчу комісію довелося особисто голові фракції «Слуга народу» в парламенті Давиду Арахамії», – заявив Дубінський.

На даний час в Офісі президента України не відреагували на звинувачення Дубінського.

Проте колишній колега Давід Арахамія відреагував.

«Я не розумію його неконструктивну позицію. Коли він свої емоції і образи починає вихлюпувати на всіх навколо, не думаючи, в першу чергу, що винен він сам. Тому що він публічно висловлювався, відправляв якісь листи в Конгрес США», – сказав він журналістам.

І додав, що йому з Дубінським «ділити нічого».

«Якщо ти винен, то ти повинен сипати голову попелом і заново заробляти кредит довіри, як у своїх колег, так і у виборців. А якщо ти будеш бігати, і як скривджений котик з усіма лаятися, ну тоді це твоя стратегія», – сказав Арахамія.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.