Дуель? Путін заявив про готовність провести переговори з Байденом у прямому ефірі

Президент РФ Володимир Путін заявив, що готовий в найближчі дні провести переговори з лідером США Джо Байденом. І висунув умову.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Росія 24», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Президент РФ Володимир Путін відреагував на слова президента Джо Байдена про «вбивцю». Спочатку він грав у мовчанку майже добу, потім відповів Байдену словами «Хто як обзивається, той так і називається» і побажав здоров’я американському лідерові.

А зараз вже викликав на онлайн-дискусію у прямому ефірі.

«Я хочу запропонувати йому продовжити нашу дискусію, але за умови: що ми це зробимо фактично у прямому ефірі, онлайн, без будь-яких затримок. Мені видається, що це було б цікаво і для народу Росії, і для народу Сполучених Штатів, так і для багатьох інших країн», – заявив Путін.

Президент РФ зазначив, що готовий провести розмову «або завтра, або в понеділок».

«Ми готові в будь-який зручний для американської сторони час», – сказав Путін.

При цьому він жодного слова не сказав більше про фрази, якими вони обмінялися. Натомість, вважає, що їм з американським лідером є що обговорити: двосторонні відносини, стратегічну стабільність, рішення регіональних конфліктів, боротьбу з пандемією.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.