"Укрпошта" доставила в Україну ще 30 тонн гуманітарної допомоги від США

“Укрпошта” цього тижня доставила 30 тонн гуманітарної допомоги Україні від США в аеропорт Варшави.

Згідно з повідомленням компанії у п’ятницю, це вже другий борт, який доставив гуманітарні вантажі за напрямком Нью-Йорк – Варшава в рамках чартерної програми “Укрпошти” та WindRose.

На борту літака було 30 тонн гуманітарної допомоги (медичні засоби й обладнання загальною вартістю $2 млн) – саме стільки фонди США і рядові американці пожертвували заради України.

Обробку гуманітарного вантажу в США здійснює партнер “Укрпошти” DNIPRO LLC.

“Ми вдячні нашим американським друзям і партнерам за допомогу Україні в цей складний час. Завдяки небайдужим американцям і злагодженій роботі людей із кількох країн нам вдалося налагодити регулярну доставку гуманітарних вантажів. Уже скоро медикаменти й обладнання вирушать до лікарень Харкова, Сум, Чернігова, а також в інші регіони, де вони потрібні”, – наводяться в повідомленні компанії слова генерального директора “Укрпошти” Ігор Смелянського.

Як повідомлялося, перший гуманітарний вантаж із США, перевезений рейсом “Укрпошти”, прибув в Україну 10 березня. Доставлено 24 тонни.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.