"ДТЕК Київські електромережі" відновило роботу зі зняття показань лічильників з 18 квітня

Фахівці “ДТЕК Київські електромережі” з 18 квітня відновили знімання контрольних показників у клієнтів, що дасть змогу перевірити точність роботи приладів обліку та звірити показники для коректного нарахування вартості спожитої електроенергії, йдеться у повідомленні “ДТЕК Енергія”.

“Безпосередньо в будинки та квартири контролери не заходитимуть. Роботи виконуватимуться виключно за лічильниками, розташованими в міжповерхових щитових, щитових на сходових клітках і опорах ліній електропередач (для приватного сектора). Без дзвінків у квартири та будинки”, – попередили в компанії.

Як пояснили в “ДТЕК Енерго”, фахівці “ДТЕК Київські електромережі” здійснюють зняття контрольних показань лічильника виключно за наявності посвідчення співробітника компанії, при цьому техніки будуть одягнені в спецодяг із нанесеними логотипами ДТЕК. Фахівці оглядають лише лічильник, не пропонують жодних інших послуг.

“Компанія просить мешканців не перешкоджати роботі співробітників “ДТЕК Київські електромережі” та надавати їм доступ до лічильників”, – ідеться у повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.