Росіяни намагаються здобути хоч якийсь тактичний успіх до Великодня – Буданов

Росіяни поспішають із підготовкою наступу на схід для того, щоб до Великодня отримати хоч якісь тактичні придбання, сказав у неділю ввечері в ефірі телемарафону голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

“Росіяни дуже поспішають, вони обмежені в часі. Хочуть отримати бодай якісь тактичні придбання. Вони поспішають до Великодня, але вони нікуди не встигнуть”, – сказав він. Він допустив “їхні незначні тактичні перемоги, але це тимчасово”. “Деякі населені пункти переходять по два-три рази на добу. З рук у руки”, – сказав він.

Говорячи про зміни у тактиці російських військ, Буданов зазначив, що “вони почали робити концентрацію зусиль на певних для них ділянках прориву. Нині це – Ізюм, точка, де вони намагаються наступати”.

Відповідаючи на запитання про Маріуполь, Буданов висловив упевненість у тому, що “наші захисники не здадуться і будуть оборонятися до останнього. Маріуполь буде деблоковано та звільнено”.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.