Унаслідок ракетних ударів РФ по Львову 7 загиблих, 11 постраждалих – ОВА

Унаслідок ракетних ударів російських окупантів у понеділок по Львову семеро загиблих, 11 постраждалих, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Семеро загиблих, 11 травмованих, четверо з них – на станції техобслуговування. У дитини стан не важкий, троє – у важкому стані”, – сказав Козицький на брифінгу у Львові.

За його словами, наразі розбирають завали зруйнованих об’єктів і, можливо, кількість постраждалих зміниться.

Козицький також написав у фейсбуці: “Це перші загиблі внаслідок влучання по Львову. Троє постраждалих у важкому стані. У дитини незначні пошкодження. Дані щодо загиблих та постраждалих можуть змінюватися”.

Він уточнив, що чотири крилаті ракети повітряного базування, випущені по Львову, були, за попередньою інформацією, випущені з Каспійського регіону.

Козицький також повідомив, що на двох об’єктах у місті внаслідок влучання ракет розпочалися пожежі, проте вони вже загашені. Рятувальники розбирають завали. Обидва об’єкти повністю знищені.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.