На Донбасі окупанти поранили 5 українських воїнів

Впродовж доби 17 листопада збройні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Ворог вів обстріли із забороненої артилерії, мінометів та іншого озброєння. Внаслідок ворожих дій постраждало 5 українських воїнів.

Як повідомляють Вчасні Новини, про це інформує пресслужба ООС.

В напрямку НЕВЕЛЬСЬКОГО противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм.

В районі НОВООЛЕКСАНДРІВКИ окупанти двічі здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, а також зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік ЗОЛОТОГО-4 російські найманці обстріляли наші позиції двічі, застосовуючи міномети калібру 120 мм та станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу КРЯКІВКИ ворожі війська здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм.

Біля ПРИЧЕПИЛІВКИ противник три рази відкривав вогонь, використовуючи артилерію калібру 152 мм, міномети калібру 82 мм, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

У бік КРИМСЬКОГО ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів.

Наші позиції біля МАР’ЇНКИ потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм.

У напрямку ЛЕБЕДИНСЬКОГО збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з гранатометів різних систем.

В районі ШУМІВ окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожих дій четверо військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, ще один зазнав бойового травмування. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я військовослужбовців – задовільний.

Зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 18 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Поблизу НЬЮ-ЙОРКА противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.