Українці можуть отримати до 50% компенсації на придбання необхідних ліків

Українці, які постраждали від війни, зможуть отримати компенсацію до 50% на купівлю й доставлення необхідних ліків.

Проте сума не може перевищувати 500 гривень.

Як повідомили в пресслужбі Liki24, компенсація стала можливою завдяки виділенню коштів від Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbh (DEG) у співпраці з Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

«За рахунок коштів, що передасть уряд Німеччини Фонд «Ліки для України» зможе безперервно працювати та надавати необхідну допомогу, тим хто цього потребує, протягом декількох місяців», – йдеться в повідомленні.

Звернутися по допомогу може кожна людина, яка постраждала від російської агресії та втратила джерело доходу або не може купити ліки через інші обставини, спричинені війною.

Умови отримання компенсації

Гроші можна витратити на одну чи декілька позицій лікувальних засобів. Фонд «Ліки України» покриє до 50% вартості замовлення, а також організує безкоштовну доставку на замовлення від 500 гривень.

Допомогу можна отримати лише один раз.

Важливо! Компенсація діє тільки на медикаменти, що були куплені через застосунок Liki24.

1️. Завантажте застосунок Liki24.

2️. Зареєструйтесь у додатку.

3️. Після реєстрації у застосунку на головному екрані оберіть «500 гривень від Фонду» та ознайомтесь з інформацією щодо можливості участі в програмі компенсації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.