"Батьківщина" надає дипломатичну та гуманітарну допомогу, підтримку військових

Центральний офіс партії “Батьківщина”, а також регіональні команди надають дипломатичну роботу, гуманітарну допомогу та підтримку військових, повідомила лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко в ефірі Ukraine Media Center.

“Центральний офіс “Батьківщини” на чолі з лідером працює в Києві, регіональні команди – на місцях. Це, зокрема, робота на дипломатичному напряму, гуманітарна допомога вразливим групам населення та, звичайно, підтримка військових. Також команда опікується вивезенням хворих дітей із Києва та області для продовження лікування та отримання медичної допомоги за кордон та у західні області країни”, – прокоментувала Тимошенко напрями роботи своєї команди.

Крім цього, Юлія Тимошенко оцінила єдність усіх політичних партій і готовність спільно працювати.

“Ми переплавилися у полум’ї війни, ми більше не ділимося на політичні партії – ми стали монолітною командою України, яка стоїть біля президента, біля наших Збройних сил, і ми готові боротися та перемагати”, – повідомила вона в ефірі в п’ятницю.

“Я пишаюся, що я є частинкою нашого славного народу. Я пишаюся, що ми всі – українці, і ми демонструємо світу, як захищати цінності, свободу та власне право жити. Я переконана, що перемога буде за нами! Тримайтеся, мої рідні! Все буде добре!” – наголосила Тимошенко у своєму зверненні до українського народу.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.