"Укрзалізниця" повернула в Україну останніх машиністів, що залишалися в Білорусі

“Укрзалізниця” успішно повернула в Україну останніх чотирьох машиністів, які вимушено залишалися на території Білорусі 23 дні.

“Справа в тому, що до війни локомотиви УЗ щодня заїжджали до Росії та Білорусі з вантажними поїздами та повертались назад. Коли почалась війна, на території Росії та Білорусі було 12 українських машиністів. Вісім машиністів ми правдами і неправдами повернули в перші ж дні війни. Останні четверо машиністів провели в Білорусі 23 дні. Сьогодні ми зустріли їх на кордоні з Польщею і веземо додому, в Україну”, – написав голова управління “Укрзалізниці” Олександр Камишин у своєму телеграм-каналі.

Він подякував усім, хто планував та відпрацьовував цю спецоперацію.

“Завдяки білоруським залізничникам за людяне ставлення до наших людей. Я ще раз переконуюсь, що серед білорусів залишилися чесні люди, особливо серед залізничників. Ми вже на території України. Під ранок хлопці будуть вдома”, – заявив Камишин.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.