Росіяни переформатують корабельне угруповання

На півдні України ворог переформатує корабельне угруповання, акцентуючи увагу на підводному флоті, повідомляє Оперативне командування “Південь”.

“Намагаючись мінімізувати втрати на морі, ворог переформатує корабельне угруповання з акцентом на підводний флот. Зараз у готовності до ракетного удару 28 “Калібрів” на 2 надводних ракетних кораблях і 3 підводних човнах. Також на виконанні бойових завдань – 3 ВДК”, – сказано в повідомленні.

У командуванні також повідомили, що ворог двічі завдав ракетних ударів по Миколаєву у суботу.

“Серед дня подвійного удару ракетами типу Х-55 завдано по промисловій інфраструктурі. А ввечері – другий удар – “Калібрами” з боку Херсонщини”, – сказано в повідомленні.

Водночас, українські захисники знищили одну ракету із переносного зенітно-ракетного комплексу. Але інша влучила до заводу пластикових вікон, ще одна – до житлового будинку, а наступна вдарила по ковбасному цеху.

Зазначається, що пожежі на заводі та цеху на загальній площі близько 400 кв.м локалізовано. Попередньо жертв немає, масштаби руйнувань уточнюються.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.