Справа Шеремета: суд продовжив запобіжні заходи Антоненку, Кузьменко, Дугарь

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив строк дії запобіжних заходів для двох обвинувачених у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета — Юлії Кузьменко та Андрію Антоненку, і строк дії обов’язків для ще однієї обвинуваченої у справі — Яни Дугарь, до 19 січня 2022 року.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб.

“Суд ухвалив: клопотання прокурора про продовження Антоненку строку дії запобіжного заходу — задовольнити. Продовжити Антоненку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у певний період доби – з 23:00 по 6:00 – із застосуванням електронного засобу контролю. Строк дії запобіжного заходу встановити 2 місяці — по 19 січня 2022 року включно”, – поінформувала головуюча суддя.

Також суд продовжив нічний домашній арешт для Кузьменко (у період з 23:00 до 6:00) теж на 2 місяці — по 19 січня 2022 року, – та строк дії обов’язків для Дугарь – по 19 січня 2022 року включно.

Наступне засідання у справі заплановано на 6 грудня на 11:00.

Нагадаємо. Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за присутності президента України Володимира Зеленського заявив про затримання та оголошення підозр фігурантам справи: лікарю й волонтерці Юлії Кузьменко, медсестрі парашутно-десантного батальйону Яні Дугарь та музиканту і ветерану АТО Андрія Антоненка.

(Джерело – Укрінформ)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.