Корнієнко спрогнозував, коли завершиться конфлікт влади з Ахметовим

Перший віцеспікер розповів, коли представники влади повернуться на шоу Шустера

Конфронтація нинішньої влади та олігархів завершиться, коли бізнесмени будуть жити за правилами. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив ексголова партії «Слуга народу», а нині перший віцеспікер Верховної Ради України Олександр Корнієнко.

«Закон про медіа» знову став актуальним, так само є законопроєкт про Антимонопольний комітет, який підтримали наші міжнародні партнери. На другому читанні є законопроєкт про корпоративне управління, Антикорупційна стратегія – багато чого з плану по боротьбі з олігархами, який уряд нещодавно затвердив», – сказав Корнієнко.

Водночас політик зауважив, що представники влади не повернуться на шоу Шустера «доки там відбуваються маніпуляції, а наразі вони присутні постійно».

Нагадаємо, 26 листопада під час пресмарафону президент України Володимир Зеленський заявив, що Рінат Ахметов начетбо разом зі своїм оточенням може готувати державний переворот в Україні. Згодом Ахметов заявив, що інформація президента про нібито втягування його в держпереворот, не є правдивою.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.