Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій, а Марченко пішла у політику (відео)

Президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо санкцій проти 19 компаній і 8 фізичних осіб. Серед них проросійський політик Віктор Медведчук, дружина якого сьогодні оголосила про рішення піти у політику.

Відповідне повідомлення з’явилося на сайті президента, передають Вчасні Новини.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року «Про вжиття заходів для захисту майнових інтересів держави». Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України», – йдеться в повідомленні.

Відповідний Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Водночас дружина Віктора Медведчука, одягнувши чорну сукню, нагадала президенту Зеленському, як допомогла йому «влаштуватися на роботу на «1+1» і заявила, що він «змусив» її піти у політику.

Про це вона заявила під час відеозвернення на своїй Instagram-сторінці, додавши, що вважає санкції проти її проросійського чоловіка та проти неї особисто «неконституційними, репресивними та дурними».

«Складно коментувати неконституційні, репресивні та дурні рішення гаранта, який у 2003 році мені таким не видавався, влітку, коли зі своєю багатолюдною компанією, в тому числі братами Шефірами та іншими артистами, прибув до мене додому з проханням про працевлаштування. Я проявила гостинність і вже наприкінці 2003 року ви стали виходити на каналі «1+1», сподіваюсь, все було добре. Але ключове слово тут «було», тому що ви – у минулому, і з кожним своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свій убогий політичний гріб», – сказала Марченко.

Все це вона виголосила російською мовою. А потім заявила, що її «змусили взяти до рук політичну зброю» – вона вступила у політичну партію ОПЗЖ.

Потім новоспечена «політикиня» перейшла на українську та додала, що «обрала служіння народу» та буде захищати українців.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.