Фронт завмер, ракетних ударів РФ по українських містах практично немає – Арестович

Фронт завмер, ракетних ударів РФ по українських містах практично немає, повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Фронт практично завмер. Ведуться тактичні дії, тому що і у російської, і в української сторони не вистачає сил для реального перелому ситуації на тому чи іншому напрямку. Сторони ведуть тактичні дії і зосереджують резерви і завдають одна по одній ударів. Але ми завдаємо ударів краще “, – повідомив Арестович на брифінгу в Офісі президента у неділю.

Він також зазначив, що зараз РФ практично не веде ракетних ударів по українських містах.

“Практично не діє російська авіація. Повітряні сили навіть опублікували звіт, згідно з яким вони знищили лише три вертольоти за добу, а їм хотілося б більше”, – сказав Арестович.

Крім того, російське керівництво, за його словами, “призупинило намагання продавити Україну силою і тим самим збільшити кількість своїх (російських – ІФ) убитих військовослужбовців”.

Арестович також повідомив, що у ФСБ розпочалася фаза репресій щодо своїх силовиків.

“Вони не змогли виконати основних завдань щодо України, і розпочалася фаза репресій. ФСБ почала шукати винних, зокрема в Росгвардії, сотні перевіряють, їх звинувачують у відмові від ведення бойових дій, у слабкості характеру та боягузтві. Під удар потрапляють навіть генерали та вище керівництво збройних сил РФ”, – повідомив радник глави Офісу президента.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.