"Прямий" та "5 канал" підтримують реалізацію єдиної інформполітики воєнного часу

Журналісти та акціонери двох телеканалів, Прямого та 5 каналу, підтримали зусилля влади в організації оборони країни, зокрема в інформаційній сфері, а саме – указ президента України, який ввів у дію рішення РНБОУ “Про реалізацію єдиної інформаційної політики за умов воєнного стану”.

“Колективи каналів завжди стояли та стоять на проукраїнських патріотичних позиціях. З початку повномасштабного російського вторгнення дотримуються принципу “one voice policy”, коли всі українські журналісти говорять про війну єдиним голосом. Голос із позиції національних інтересів України. Ми здатні й надалі забезпечувати повноцінне цілодобове мовлення та ефективно боротися в інформаційній війні, захищаючи Україну разом із колегами-журналістами з інших каналів”, – йдеться в оприлюдненій у неділю заяві.

“Ми здатні і далі забезпечувати повноцінне цілодобове мовлення і ефективно битися в інформаційній війні, захищаючи Україну, разом з колегами-журналістами з інших каналів”, – заявили канали, зазначивши, що “в цей час великих випробувань, коли внутрішня єдність, консолідація всього суспільства заради перемоги є наріжним каменем, запорукою перемоги” готові збільшити на всіх частотах каналів обсяг трансляції єдиного марафону на платформі стратегічної комунікації “єдині новини UA разом”.

“Прямий” і “5 канал” також мають намір делегувати представників до редакційної групи платформи і марафону для обміну програмами, ідеями та гостями.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.