Моргенштерн не приїде в Україну: «Не буду брехати, мені страшно» (відео)

Російський репер Алішер Моргенштерн заявив про скасування концертів, які були заплановані в Україні на початку червня. Згадав Одесу і каже, що йому «банально страшно»

Про це він сказав під час прямого ефіру в своєму Інстаграмі, передають Вчасні Новини (відео можна подивитись нижче)

Подробиці. Скандальний російський репер Моргенштерн заявив, що не поїде в Україну. І це попри те, що на початок червня у нього повинні були відбутися концерти в Києві, Харкові та Запоріжжі. За його словами, йому просто страшно.

«Зараз ми взагалі не поїдемо, бо там починаються якісь штуки прикольні. Мабуть, всі знову будуть переносити концерти, тому що більше половини артистів вже все перенесли, особливо після історії з Одесою. Трохи, але страшно банально. Не буду брехати: мені страшно», – сказав Моргенштерн.

Концерти російського репера повинні були відбутися 3 червня – в Києві, 4 червня – в Харкові і 6 червня – в Запоріжжі. При цьому вартість квитків на них досягала й 4,5 тисяч гривень.

У цьому контексті варто нагадати, що у грудні 2019 року до одеського клубу «Паладіум», в якому проходив концерт Моргенштерна, прийшли активісти. Приводом стало нецензурне висловлювання про жалобу за жертвами пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Активісти поспілкувалися з директором Валерієм Твердовським, після чого він вибачився за неприйнятні вислови репера і пообіцяв, що такого більше не повториться.

Водночас Служба безпеки України не знайшла підстав для того, щоб не пустити Моргенштерна до України. У СБУ, на запит Радіо Свобода, заявили, що «відсутність такої відповіді від Служби безпеки на момент запиту від організатора… не означає відсутність законних підстав для недопущення на момент перетину держкордону України».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.