Трамп: Нам потрібно вести справи з Росією

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що нинішній адміністрації Білого дому потрібно налагодити відносини з Росією.

Про це Трамп заявив в ефірі телеканалу Fox News, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що потрібно налагодити відносини з президентом РФ Володимиром Путіним, а не «підштовхувати Росію до Китаю».

 «Бути в хороших відносинах з президентом Путіним – це чудово. Нам потрібно вести справи з Росією, ми повинні порозумітися з Росією замість того, щоб підштовхувати Росію до Китаю», – сказав він.

За словами Трампа, в даний час «Росія і Китай разом і спільно набирають силу».

Крім того, він заявив, що з усією серйозністю розглядає можливість участі в передвиборній гонці за пост президента США в 2024 році.

«Ось що я скажу: я ставлюся до цього з усією серйозністю. Більш ніж серйозно. Але з правової точки зору я б поки не хотів розповідати про це», – сказав Трамп.

Він підкреслив, що до наступних виборів ще дуже далеко. Проте впевнений, що має високий рівень підтримки американців.

Нагадаємо. 15 квітня президент США Джо Байден підписав указ про введення нових санкцій проти Росії.

Згодом президент США Джо Байден заявив, що можливі переговори з президентом РФ Володимиром Путіним він сприймає як «міст», щоб повернути Росію до світової спільноти. Він вважає, що зараз вона опинилася «за межами».

Наразі американська влада вивчає можливість розширити список санкцій щодо РФ, зокрема заборонити компаніям з США купувати російські боргові зобов’язання не тільки на первинному, але й на вторинному ринку.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.