Зеленський запропонував Путіну зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна»

Президент України Володимир Зеленський запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі. Зустріч може відбутися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Про це він сказав у відеозверненні.

Подробиці. Президент України у своєму зверненні президент України «відверто» розказав про питання, що постали сьогодні перед Україною. Зокрема, про ситуацію з військами на кордоні, готовність наших військ та волонтерів, про підтримку України з боку міжнародних партнерів. Крім того, закликав партнерів не висловлювати стурбованість, а стати пліч-о-пліч з Україною та продемонструвати підтримку.

Окремо, російською мовою, Зеленський звернувся до президента Росії Володимира Путіна, де намагався пояснити «почему мы одновременно так близки и так далеки с Россией».

Зеленський також розповів, що вчора і сьогодні на засіданнях радників нормандської четвірки і підгрупи по безпеці в ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але не дивлячись на підтримку всіх сторін, Росія відмовилася підтримати загальне заяви.При цьому прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію.

«А що мені розуміти. Я кожен місяць там буваю. Пан Путін. Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна», – сказав він.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.