Гороскоп на 20 листопада: астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку? Актуальний гороскоп на 20 листопада 2021 року. Читайте астрологічний прогноз на сьогодні та дізнайтеся, що зірки приготували саме для Вашого знаку Зодіаку.

Гороскоп на сьогодні, 20 листопада 2021, для всіх знаків Зодіаку

День відмінно підходить для відпочинку і медіативного вирішення питань, які людину давно турбують, але прийняти рішення щодо яких та ніяк не наважувалася. Саме час ще раз порадитися з досвідченим другом або знайомим – і остаточно визначитися.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Головне сьогодні – не критикувати оточуючих. І не зациклюватися на внутрішніх метаннях. Періоди роздумів варто чергувати (а, якщо є змога, краще поєднувати) з практичними заняттями: наприклад, подумати про життя можна під натирання сімейного срібла. Тоді ввечері представників знака не наздожене почуття провини за безцільно прожитий день.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні Телець ризикує зіткнутися з фінансовими труднощами. Але важливо не влаштовувати з цього приводу істерик і скандалів із ріднею або партнерами. Грошей подібна лінія поведінки не додасть – а ось потрібні зв’язки ризикує порушити. Тому проводимо аудит і просто спокійно робимо висновки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні в представниках знака може прокинутися диктатор і зазнайка. Їм варто зменшити своє занудство, якщо вони не хочуть нарватися на жорстку відповідь. А головне – скандал може зірвати ту важливу справу, заради якої спочатку все і затівалося. Тому представникам знака варто заздалегідь вирішити, що їм важливіше – відстояти свою правоту чи доробити справу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сьогоднішній день варто присвятити собі. Якщо не вистачає грошей на якийсь дорогий подарунок собі, коханій (похід у спа-салон або на масаж, наприклад) – то варто хоча б поніжитися у ванній із піною й ефірними маслами під улюблену музику.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні важливо дотримуватися помірності. Особливо це стосується раціону: надмірності в їжі загрожують обернутися для Лева проблемами зі здоров’ям – не смертельними, але неприємними. Помірність варто проявити і в фінансових витратах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні представників знака може підвести їхній рішучий настрій. Вони захочуть розібратися з накопиченими справами, в процесі чого можуть влаштувати ще й розбірки з друзями або ріднею. Краще просто акуратно та методично розгребти завали в шафі, а ось з’ясування відносин краще відкласти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні важливо тримати язик за зубами. Невчасно сказана фраза ризикує обернутися величезним скандалом. Відтак краще мовчки переймати чужий досвід і набиратися незвичайних вражень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні представники знака будуть особливо образливими – іноді реально на порожньому місці. Особливо загостриться “почуття власної гідності” в другій половині дня. Тому всі важливі переговори та інше спілкування потрібно постаратися встигнути провести в першій половині дня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ось кому не варто сьогодні приймати доленосних рішень, так це Стрільцеві. Саме їм сьогодні краще думати, ніж діяти. Розлучатися зі звичними речами або обстановкою представникам знака сьогодні особливо складно, але викидати мотлох (тим більше якщо це збіглося з переїздом) потрібно рішуче.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні варто бути делікатнішим у спілкуванні з близькими. І більш розкутим зі своїм любовним партнером. Ділові переговори краще проводити в першій половині дня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Представників знака сьогодні тягне на спілкування, але день буде пліднішим і продуктивнішим, якщо провести його максимально усамітнено. Втім, особливих планів будувати не варто: ймовірно, доведеться швидко пристосовуватися під несподівані обставини.

Риби (21 лютого – 20 березня)

А ось Рибам не завадить детальне планування. Причому зайнятися підготовкою плану краще ще з вечора п’ятниці. Добре б включити в ці плани прибирання: чистота навколо підніме представникам знака настрій і налаштує на потрібний лад.

Читайте щоденно актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаків на сайті Вчасні Новини. Корегуйте свої плани на сьогоднішній день, але не забувайте, що гороскоп – не вирок, а власником своєї долі є саме Ви!

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.