У Рівному чоловік з пістолетом напав на кредитну спілку (фото)

Це третій напад на цю фінустанову

Напередодні у Рівному затримали 46-річного костопільчанина, який серед дня здійснив розбійний напад на кредитну спілку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Інцидент стався біля ЦУМу. До приміщення кредитної спілки зайшов невідомий чоловік. Він почав запевняти співробітницю установи у тому, що має борги йому потрібні великі кошти, – йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції області.

Погрожуючи пістолетом працівниці він почав вимагати гроші.

Дівчина не розгубилася та продовжувала спілкування з незнайомцем, а тим часом встигла натиснути «тривожну кнопку».

1 з 4

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

Канадська газета опублікувала кумедну карикатуру про новорічні бажання Путіна (фото)

Вибери найкращу: п’ять найяскравіших ялинок України (фото)

Політики замилували родинними фото у День святого Миколая

На українській станції в Антарктиді зафіксували рекордний рівень снігу (фото)

За фактом розбою слідчі розпочали досудове розслідування. Чоловіку вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що на цю кредитну спілку у Рівному нападають не вперше. Це третій напад на цю кредитну спілку від листопада 2020-го.

Як повідомлялося, в селі Дмитрівка Бучанського району Київщини четверо чоловіків проникли на територію складів, де зберігалась продукція. Зловмисники нанесли тілесні ушкодження сторожу, зв’язали його та викрали з ангарних приміщень флешки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, ящики із цигарками.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.