У РФ загинули строковики 147-го Автобата, який в 2014 перекидав ЗРК «БУК» на Донбас (відео)

Строковики цієї військової частини в 2014 році були задіяні в перекиданні російських ЗРК «БУК» до кордону з Україною напередодні теракту проти пасажирського літака Boeing 777 рейсу MH17.

Читати далі

Шмигаль заявив про можливість зниження тарифів на газ

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що напрацьовані два підходи, які дозволять суттєво знизити тарифи на газ для населення.

Читати далі

США ввели санкції проти кількох українців та компаній: список

Сполучені Штати Америки ввели індивідуальні санкції проти кількох українських чинних та колишніх нардепів, держслужбовців та пов’язаних із ними осіб та медіа.

Читати далі

Окупанти вбили українського військового

Російсько-окупаційні війська здійснили обстріл в районі Пісків, в результаті якого загинув український військовослужбовець.

Читати далі

Стати пенсіонером: які зміни стосовно віку та стажу торкнуться українців

Підвищення пенсійного віку в квітні зачепить усіх жінок, які після квітня досягатимуть 60-річчя. Водночас вимоги щодо стажу призведуть до підвищення пенсійного віку тільки для тих, хто його не виконав.

Читати далі

ОАСК скасував люстрацію голови міліцейського слідства часів Майдану

У період Майдану Чинчин був одним зі спікерів силовиків у гучних справах, пов’язаних з Революцією. Зокрема, про напад на журналістку Тетяну Чорновол, автомайданівця Дмитра Булатова.

Читати далі

Байден призначив людину, яка відповідатиме за російський напрямок

За часів президенства Трампа в Раді національної безпеки напрямки Росії і Європи були об’єднані. Тепер, як за часів Обами, з’явилася окрема структура у справах Росії і Центральної Азії.

Читати далі

У мережу виклали фото снайперської кулі, яка поранила українського бійця (фото)

Один з військовослужбовців ЗСУ показав кулю ворожого снайпера, яка влучила в нього на Донбасі під час дії режиму припинення вогню.

Читати далі