Компенсація за електроенергію: хто і яку суму може отримати

Після подорожчання електроенергії тисячі людей не можуть сплачувати рахунки. Але деяких українців передбачена компенсація за електроенергію.

Читати далі

Верховний суд України ухвалив рішення щодо позову телеканалу ZIK

Верховний суд України ухвалив рішення щодо позову телеканалу ZIK, який надійшов 12 лютого через введені проти каналу санкції. На виправлення позову дали 10 днів.

Читати далі

«ЄС» висунула волонтерку, кардіохірурга Юлію Кузьменко кандидатом у нардепи на Донеччині

Партія «Європейська Солідарність» висунула відому волонтерку, дитячого кардіохірурга, кандидата медичних наук Юлію Кузьменко кандидатом на довиборах у Верховну Раду.

Читати далі

Посол Франції: треба «двічі подумати», перш ніж змінювати Мінські домовленості

Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен заявив, що слід враховувати необхідність згоди на зміни Мінських домовленостей Росії та прив’язаність до них міжнародних санкцій проти РФ.

Читати далі

Офіційно: МОН запровадило безкоштовні курси для молоді з ОРДЛО

Міністерство освіти і науки запровадило пілотний проєкт безоплатних підготовчих курсів для дітей, які мешкають на тимчасово окупованих територіях. Курси для молоді з ОРДЛО допоможуть залучити більше дітей до навчання у закладах освіти на вільній території України.

Читати далі

Ткаченко: телеканали Медведчука опосередковано фінансувала Росія

Під час роботи ТСК щодо заблокованих телеканалів, які пов’язані з кумом президента РФ та главою партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком, знайшлись підстави для того, аби говорити про опосередковане фінансування їх Росією.

Читати далі

У Горлівці підірвали командира одного з батальйону НЗФ РФ у власному авто

В окупованій Горлівці у власному авто невідомі підірвали командира батальйону окупаційних військ «Довгого». Він знаходиться у лікарні.

Читати далі