Віола фон Крамон: закриття телеканалів Козака є результатом тиску з боку Вашингтона

Євродепутатка Віола фон Крамон заявила, що закриття телеканалів Тараса – не рішення Зеленського, а результат тиску з боку Вашингтона

Читати далі

Бутусов: Венедіктова підписала підозру соратнику Коломойського, але стався витік інформації

Казали, що Украерорух не може посадити літак, що пролітає над нами, на український аеродром – так ось дивіться, як це робиться на практиці з підозрюваними.

Читати далі

Хомчак: Загрози захоплення «сірої зони» на Донбасі не існує

Збройні сили України готуються до всіх можливих варіантів розвитку ситуації. Загрози захоплення «сірої зони» на Донбасі не існує: мети у противника немає.

Читати далі

«Повністю неадекватні»: Республіканці обурені позицією Байдена в питанні протидії «Північному потоку-2»

Надані пропозиції «повністю неадекватні» і не відповідають наміру Конгресу запобігти введенню в стрій «Північного потоку – 2»

Читати далі

Мовний скандал: «Укрпошта» звільнила працівницю, але закликала до лояльності

В одному з відділень «Укрпошти» в Кривому Розі працівниця відмовилася перейти на українську мову при спілкуванні з клієнтом і вибухнула лайливими словами. Її звільнили.

Читати далі

Уруський з Кадировим на фотографії: реакція влади та пояснення віцепрем’єр-міністра України

Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський пояснив фотографію з главою Чечні і соратником Путіна Рамзаном Кадировим

Читати далі

Кулеба: Росія намагається зірвати відкриття «Кримської платформи»

Росія намагається зірвати участь світових лідерів в її інавгураційному саміті. Наразі там вже поставлені дві конкретні задачі відповідним органам.

Читати далі