Українці пропонують органи на продаж: причини та реальність трансплантології в Україні

В Україні все частіше з’являються спроби громадян продати свої органи. Всі бажаючі нібито хочуть допомогти нужденним, проте все не настільки просто.

Читати далі

З 1 квітня Україна запустить річний тариф на газ: якою буде фіксована ціна для населення

Вже 1 квітня встановлена урядом «стеля» у 6,99 грн за 1 кубометр газу втратить свою силу. Цього ж дня почне працювати фіксований річний тариф на газ для населення від газопостачальних компаній.

Читати далі

Акція під ОП: організатори висунули низку вимог і дали тиждень, щоб звільнити Стерненка

Організатори акції «Справедливість Стерненку – справедливість усім» зачитали перед присутніми учасниками мітингу спільну заяву, в якій міститься низка вимог до президента і влади.

Читати далі

У МОЗ пояснили, які документи потрібні для вакцинації та як отримати ковідний «паспорт»

В Україні з’явилася єдина база громадян, які були вакциновані від коронавірусної інфекції. Сам ковідний «паспорт» буде у вигляді довідки про щеплення.

Читати далі

Україна очікує міжнародну реакцію на обстріли 26 лютого: поранено 11 військових ЗСУ

Українська делегація в Тристоронній контактній групі (ТКГ) очікує реакції країн-партнерів і керівництва міжнародних організацій на обстріли 26 лютого, які призвели до поранення 11 українських військовослужбовців.

Читати далі

Гармаш: Україна може скористатися об’єднанням ОРДО й ОРЛО

На думку Гармаша, таке об’єднання може допомогти звільнити ці території, оскільки між ними завжди існувала конкуренція і вони «не люблять один одного».

Читати далі