Гармаш: ТКГ може перетворитися на «Консультативну Раду», про яку мріє РФ

Глава української делегації ТКГ Леонід Кравчук «жорстко» висловився щодо присутності «громадських експертів» з ОРДЛО. В ОБСЄ запропонували особисту зустріч.

Читати далі

В ОП ініціюють перевірку кримінальних справ і вироків щодо ветеранів АТО/ООС (деталі)

В Офісі президента заявили, що хочуть розробити механізм, за яким перевірятимуть можливі несправедливі вироки та рішення проти ветеранів та громадських діячів, які боролися з російською агресією.

Читати далі

У Росії засудили Олега Приходька: 5 років позбавлення волі в колонії суворого режиму

У Південному окружному військовому суді в Ростові-на-Дону суддя Магомадов Олексій визнав кримського політв’язня Олега Приходько винним в зберіганні вибухівки та підготовці до теракту.

Читати далі

ВР ухвалила відмову від переведення стрілок годинника

Верховна Рада у першому читання ухвалила законопроєкт «Про обчислення часу в Україні». У документі пропонується скасувати сезонне переведення стрілок годинника кожні пів року.

Читати далі

ЦПК: З’явилися докази втручання Офісу Венедіктової у роботу Антикорупційного суду щодо справи Татарова (документ)

У Центрі протидії корупції заявили, що тиск з боку Генпрокуратури відбувався не тільки на Апеляційну палату, а й на весь суд.

Читати далі

Офіційно: В Україні хочуть проводити моніторинг працевлаштування випускників вишів

Вже цього року в Україні може з’явитися електронна система моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої освіти.

Читати далі

В ОРЛО заявили про проведення військових зборів: обіцяють уявне страхування

Вчора, 2 березня, підконтрольна Росії окупаційна «влада» ОРЛО оприлюднила «постанову про затвердження положення про проведення військових зборів».

Читати далі

В ОРДО заявили про початок «застережливого» вогню по позиціях ЗСУ

Незаконні збройні формування РФ отримали дозвіл на ведення «застережливого» вогню на придушення і знищення вогневих точок Збройних сил України.

Читати далі

Гороскоп на 3 березня для всіх знаків Зодіаку

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку? Актуальний гороскоп на сьогодні, 3 березня 2021 року. Читайте астрологічний прогноз і дізнайтеся, що зірки приготували саме для Вашого знаку Зодіаку.

Читати далі