СБУ: Власниками ПАТ «Донецькоблгаз» є іноземні офшорні компанії з ознаками фіктивності

Власниками ПАТ «Донецькоблгаз» є іноземні офшорні компанії з ознаками фіктивності, котрі підконтрольні громадянину України, який на даний час перебуває на території Російської Федерації.

Читати далі

Буковель таки закривають? Поліція блокує підйомники, а люди – поліцію (відео)

Правоохоронці блокують роботу підйомників, а відпочивальники виривають огорожу. Перед цим підприємці заблокували Буковель з вимогою закрити курорт.

Читати далі

СБУ розпочала слідство щодо ратифікації Харківських угод

12 березня СБУ розпочала слідство щодо ратифікації народними депутатами Верховної Ради шостого скликання так званих Харківських угод.

Читати далі

Windows 10: комп’ютери потрапляють у режим «екран смерті»

Після чергового оновлення Windows 10 в офісах всього світу зіткнулись з режимом «екран смерті» під час друку будь-яких документів.

Читати далі

Волкер: У США були очікування, що Україна зробить свою частину розслідування щодо Коломойського

Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського та членів його родини. І очікували від України дій.

Читати далі

Безсмертний: Рішення по «вагнерівцям» приймав президент

Злив інформації відбувся з Києва. Рішення прийняв Зеленський, а контакт з очільником Білорусі забезпечив глава ОП Андрій Єрмак через міністра МЗС Білорусі Володимира Макея.

Читати далі

Гороскоп на 12 березня: астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

Що готує день сьогодні для різних знаків Зодіаку. Гороскоп на 12 березня 2021 року. Корегуйте плани, але пам’ятайте, що власником долі є Ви!

Читати далі