Україна єдина: у мережі стартував віртуальний «Ланцюг Соборності»

У 31 річницю «Української хвилі» розпочалася акція, яка покликана поєднати усіх українців, незалежно від відстані та місцеперебування, у ланцюг єдності.

Про це йдеться на сайті «Ланцюг Соборності», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Щоб приєднатися і стати у Ланцюг, потрібно авторизуватися на сайті «Ланцюг Соборності» за допомогою соцмереж або пошти.

«Стань у перший в історії віртуальний ланцюг єдності між Києвом та Сімферополем. Покажи, що ніхто і ніколи не зможе розділити єдиний український народ. Авторизуйся і твоя аватарка з’явиться наступною серед тисяч аватарок інших учасників, що мають метр за метром вишикуватись аж на 1058 кілометрів маршруту», – йдеться в повідомленні.

Наразі до акції вже долучилася понад 2000 українців. Акція триватиме 2 дні.

«Доведи у День Соборності всьому світові, що Україна єдина! Ставай у ланцюг!»

Довідка. 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки — в єдину Українську соборну державу об’єдналися Українська Народна Республіка і Західно-Українська Народна Республіка.

Через 80 років після цієї доленосної події на законодавчому рівні було ухвалено святкування дня Соборності України, що засвідчує єдність нашого народу.

Шлях до свободи і незалежності як раніше, так і зараз довгий і тяжкий, сповнений трагічних подій. На жаль, і сьогодні нам доводиться за це боротись і справами підкріплювати наше прагнення жити в єдиній Україні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.