У «Слузі народу» пояснили, як буде діяти влада у справі Шарія

У президентській партії розповіли про наступні кроки у справі проросійського пропагандиста та блогера Анатолія Шарія, якому СБУ оголосила підозру.

Про це розповіла народний депутат з фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук в ефірі каналу «Україна 24».

Подробиці. Нардепка, очікувано вважає, що Шарій не з’явиться на допит.

«Звичайно, він не з’явиться. І подальші кроки цілком очевидні – запит на екстрадицію, оголошення його в розшук. Тут дуже важливо, щоб спрацював Офіс генпрокурора, щоб був процесуальний нагляд прокуратури. Відповідно, всі запити, всі документи на екстрадицію буде готувати Генеральна прокуратура», – сказала Кравчук.

Вона також розповіла, що може зробити Верховна Рада.

«Що ми можемо зробити? Хіба що тримати зв’язок з іспанськими громадськими організаціями, парламентаріями, щоб вони зрозуміли правду – це пропагандист, який просто ховається в Іспанії на віллі за кілька мільйонів, незрозуміло за які гроші… Не за рекламу же з YoyTube він заробив гроші на цю віллу? Відмиває кошти і втручається в справи суверенної країни, намагаючись завдати шкоди», – сказала вона.

Нагадаємо. Служба безпеки оголосила про підозру проросійському пропагандисту Анатолію Шарію, який наразі проживає в Іспанії. Йдеться про підозру за статтями про державну зраду і порушення рівноправності громадян.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.