Путін отримав текст виступу Зеленського з пропозицією про зустріч на Донбасі

У Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін «оперативно» отримав текст виступу президента України Володимира Зеленського з пропозицією про зустріч на Донбасі. Але, можливо, ще не встиг з ним ознайомитися.

Про сьогодні заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в інтерв’ю радіостанції «Комсомольська правда», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Пєсков зазначив, що відразу після виступу президента Зеленського, текст його промови, опублікований ввечері у вівторок, був «оперативно переданий» Путіну.

«Але я поки не впевнений, що він мав час з цим ознайомитися», – сказав Пєсков.

Він підкреслив, що Путін традиційно велику частину ночі перед оголошенням послання Федеральним зборам працював над текстом свого виступу.

Нагадаємо. Вчора, 20 квітня, президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверенні російською мовою запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі. Зустріч може відбутися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна»

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.