Зеленський висловив вдячність Драгі за підтримку України в боротьбі з російською агресією на тлі його рішення піти у відставку

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність прем’єр-міністру Італії Маріо Драгі за підтримку України в боротьбі з російською агресією та захист загальноєвропейських цінностей на тлі його рішення піти у відставку.

“Щиро вдячний Маріо Драгі за непорушну підтримку України в боротьбі з агресією РФ та в захисті спільних європейських цінностей – демократії та свободи. Працюватимемо і надалі над зміцненням українсько-італійської співпраці. Переконаний, що активна підтримка народом Італії народу України триватиме!”, – написав Зеленський у твіттері.

Раніше в четвер прем’єр-міністр Італії Маріо Драгі, виступаючи в Палаті депутатів, заявив про намір знову подати прохання про відставку. Пізніше він підтвердив президенту країни Серджо Маттареллі, що не змінив свого рішення.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.