Все стабілізуємо: в ОП кажуть, що їхати з країни не треба

Наразі в Україні не йдеться про загальний блекаут. Тож виїжджати нікуди не потрібно.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі програми Факти ICTV.

«Ми вже проходили багато різних сценаріїв, вони були протягом останнього місяця. Я хотів би відразу всіх заспокоїти – виїжджати з країни точно нікуди не треба… Не буде в нас такого загального, сподіваємося, блекауту по всій країні, так, можливі відключення, так, вони можливі не тільки на годину або дві, але це вже пройдені етапи того, як ми це лагодимо», – сказав Тимошенко.

За його словами, є розуміння, що «в будь-якому випадку працює і ДСНС, працює обласна влада для того, щоб розгортати пункти незламності, пункти обігріву, а паралельно працюють енергетики для того, щоб протягом доби, двох, трьох, лагодити енергетику».

«Все залежить від ситуації, дійсно, по ракетних обстрілах, я думаю, що це розуміє кожен українець. Але в будь-якому випадку ми в своїй країні, виїжджати нікуди не треба, все полагодимо і все стабілізуємо», – запевнив заступник керівника ОП.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.